GPS-spel

Stadsspel Antwerpen Lange Wapper

Een GPS-spel in Antwerpen rond de legendarische kwelgeest Lange Wapper, een creatief teambuilding GPS-spel in Aalst (Utopia in Aalst) of een griezelig science-fictionachtig GPS-bosspel (Van Galgenberg tot Duivelsput) in Affligem… Het kan allemaal.

Voor de stad van uw keuze schrijven wij een scenario op maat… of wij brengen het GPS-moordspel Wie vermoordde don Cornetto Boonaparte?

Duivelskunstenaars GF

Maffiabaas don Cornetto Boonaparte werd vermoord, maar “over het graf heen” is hij erin geslaagd de aanwijzingen naar zijn moordenaar te verstoppen in de playlist voor een maffiaconcert. Eén van de verdachten organiseert nu een “moordspel” om een “openbaar onderzoek” in te stellen dat zijn/haar onschuld aan het licht moet brengen, en de moordenaar (m/v) moet aanduiden. In zijn testament heeft don Cornetto immers ook bepaald hoe dat precies moest gebeuren.

Verdeeld in een aantal “detective teams” moet men met de verklaringen van de vijf verdachten de puzzel rond zien te maken, en de aanwijzingen zien te vinden naar de moordenaar. Hiervoor dient men de aanwezige verdachten of een tipgever met de GPS op te sporen, te ondervragen, ter plaatse allerlei “bewijsmateriaal” te bestuderen… maar soms ook creatieve (ludieke) “beproevingen” tot een goed einde te brengen om een tip te verdienen (omdat wijlen don Cornetto dat nu eenmaal zo wilde). Een GPS-moordspel met maffia-thema, gebracht volgens het Cluedo-principe, in de stad van uw keuze, met 1 spelleid(st)er of diverse performers. De leden van het team dat de beste “reconstructie” maakt, winnen een prijs.

Duivelskunstenaars

 

Praktisch & Prijs:
We organiseren dit spel voor kleine en grote groepen, in de stad van uw keuze. In Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Mons en Leuven kan het aan een basistarief van 600 euro + 6% BTW, voor maximum 20 deelnemers.
Vraag vrijblijvend een offerte: info@stadsspel.be / 053/783010 (Patrick Bernauw)