City Game App

City Games

Als je beschikt over een smartphone, tablet, iPhone, iPad kun je vanaf nu ook een Ojoo City Game App downloaden en waar dan ook spelen, individueel of met detective duo’s, trio’s of teams van maximum 4 personen. Speel je in teamverband, dan raden we aan te werken met een tablet of iPad per team (beste resultaten: toestel met mobiel internet en GPS-functie).

Wat kost het

  • Nooit meer dan 9,99 euro per download (= per speler of team van spelers)

Je kunt vooraf eens gratis uitproberen of het werkt, en hoe, op jouw toestel. Ga naar ons gratis Ojoo Game Mysterieus België, neem een Ojoo account, doe een download en zie of het werkt, en hoe. Het is gratis!

Ook mogelijk is een Audio Tour / Quest in de Benelux. Zie bij wijze van voorbeeld: Fantastisch Vlaanderen bij izi.TRAVEL

City Games bis

 

Mysterieus Gent

Van de Sint-Baafskathedraal waar zich het Vlaamse Monster van Loch Ness bevindt (de spoorloze Rechtvaardige Rechters) over het Duivelsteen (dat zijn naam niet gestolen heeft, maar eerlijk verdiend) naar de Onthoofdingsbrug bij het Gravensteen en het ooit zo gevaarlijke Patershol… Gent is vol van geheimen en raadsels, aan jou om ze op te lossen: alleen, in een klein gezelschap, met paranormale detective teams die het tegen elkaar opnemen, of met Patrick Bernauw als live gids. De Gentse X-files, van ’t Lam Gods gesleegen… Do you believe?

Scenario: Patrick Bernauw (www.bernauw.com) Fotografie: Marc Borms (www.embee.be) Muziek: Fernand Bernauw (www.naami.be)

Mysteries van het Lam Gods

Wens je door ons een Game App op Maat van jouw bedrijf, organisatie, vereniging, vrienden- of familiegroep te laten maken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan, waarin je ons vertelt waar je een spel wil organiseren, en voor hoeveel deelnemers.

Stuur een mailtje naar info@stadsspel.be  als je dit citygame wil organiseren met verschillende spelers of detective teams, al of niet met professionele spelbegeleiding. 

Zie ook onze Digital Storytelling / Gamification website.