Prijzen

(excl. 6% BTW) 

 

De Geheimen

van Brugge

&

De Spoken van Brugge

 

1 SPELLEIDER:

 * max. 10 deelnemers: 500 €  

* 11-20 deelnemers:  500 + 5€ pp. (fotoboek)

* 21-30 deelnemers:  600 + 5 € pp. (fotoboek)

* 31-50 deelnemers:  750 + 5 € pp. (fotoboek)

* 51-100 deelnemers: 1000 € + 5 pp. (fotoboek)

2 SPELLEIDERS:

* 51-100 deelnemers: 1250 € + 5 € pp. (fotoboek)

Voor meer dan 100 deelnemers, wordt het spel standaard gebracht met 2 spelleiders en bedraagt de prijs 15 € per deelnemer, inclusief fotoboek.

Dit stadsspel kan ook gebracht worden voor zeer grote groepen (+ 200, + 300,...). Prijs overeen te komen.

 

De Spoken van Brugge

 

kan ook gebracht worden in een versie zonder fotoboek, als stadsspel/moordspel of eventueel zelfs als moorddiner, met 2 live performers, in het Nederlands, Frans of Engels. Prijzen vanaf 1000 € + 6% BTW, excl. catering.

 

 

 

 

Referenties:

 

DE SPOKEN VAN BRUGGE werd gebracht als incentive of teambuilding activiteit voor onder meer:

 

* Medela Benelux BV (Nederland)

* Record Bank NV

* Schreder NV

* Brugs Centrum voor Onderwater Sport

* Openbare Bibliotheek Brugge

* Hudson/De Witte & Morel

* Dexia Noorderkempen

* De Post

* Toneelkring Pogen

* Dexia Woonkrediet

* Initial Textiles

* Scientific Atlanta

 

 

 

Voor doe-het-zelf pakketten stadsspelen in Brugge:

 www.stadsspel.org

 

De Spoken van Brugge

 

 

Brugge wordt reeds geruime tijd opgeschrikt door drie spoken. Slaag jij erin hun dolende geesten weer tot rust te brengen? Het ene spook wordt Clement de Kluizenaar genoemd: hij duikt te pas en te onpas op om de mensen de stuipen op het lijf te jagen. Het tweede spook is de zogenaamde Pater van de Poertoren en het derde is dat van een Venetiaanse Witte Juffer, naar wie de Pater van de Poertoren nu al vele eeuwen lang op zoek is. Hij wil haar vergiffenis vragen voor een doodzonde die hij heeft begaan. En de Witte Juffer is best bereid hem zijn zonden ook te vergeven, maar tot dusver hebben zij elkaar nooit weten te vinden...

Misschien kun jij hen helpen, door de gepaste bezwering uit te spreken in het spookhuis waaruit zij rond het uur van middernacht telkens weer verschijnen… om er nog voor het eerste ochtendgloren weer in te verdwijnen? Maar dan zul je dit spookhuis wel moeten vinden… En daarin zul je alleen slagen door het spoor te volgen van… de Spoken van Brugge!

 

 

"Vlaanderen heeft eindelijk zijn De Da Vinci Code,”

zei de pers over de historische thriller van Patrick Bernauw,Het Bloed van het Lam. In het kader van een onderzoek naar de diefstal van de Rechtvaardige Rechters stoot een researcher in dit boek op een occult geheim van de Tempeliers en de Heilige Graal, dat alles te maken heeft met Brugge. In het stadsspel De Geheimen van Brugge werkt Patrick Bernauw dit thema verder uit.

 

 

Slaagt u erin, samen met de auteur, de mysteries van het Heilig Bloed & de Heilige Graal te ontsluieren? Van het Minnewater tot de Jeruzalemkerk treedt u daarbij ook letterlijk in de voetsporen van ene... Dan Brown!

Een esoterische stadswandeling, een fascinerend citygame, een quiz (live of online)... voor liefhebbers van het mysterieuze!

 

Vraag hier vrijblijvend

meer info en/of een offerte aan!

 

www.moordspel.org -  © 2007-2010 Orage cvba / de Scriptomanen vzw - www.teambuildings.eu